Όροι χρήσης

Απόρρητο


 

ΔΙΟΡΘΩΣΗ 'Η/ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το gokartenter.gr δίνει το δικαίωμα στους χρήστες , μέλη να διαγράψουν τα προσωπικά τους δεδομένα, να διορθώσουν ή/και ενημερώσουν τα προσωπικά τους δεδομένα ή/και να αδρανοποιήσουν την εγγραφή τους, ανά πάσα χρονική στιγμή αποστέλοντας ένα email στον διαχειριστή της σελίδας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

To gokartenter.gr δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών , χρηστών , μελών του gokartenter.gr σε κανένα τρίτο φορέα.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Το κατάστημα gokartenter.gr δεν αποθηκεύει τους αριθμούς πιστωτικών καρτών σε βάση δεδομένων 

 

Τρόποι πληρωμής


 Μπορείτε να πληρώσετε την συναλλαγή σας με Paypal ή και πιστωτική κάρτα

Τρόπος χρήσης


Μετά την επιτυχή αγορά εισιτηρίου θα σας έλθει στο email σας το ηλεκτρονικό εισιτήριο . Εναλλακτικά μπορείτε να δείτε και το εισιτήριο σας στο Μενου " Ο λογαριασμός μου ". Εκτυπώστε το εισιτήριο και φέρτε το μαζί σας .

Ακύρωση εισιτηρίου


Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς δεν μπορεί να γινει ακύρωση του εισιτηρίου. Μπορείτε όμως να το μεταβιβάσετε σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο της αρεσκείας σας .

Ειδικές προσφορές


ΟΙ ειδικές προσφορές έχουν συγκεκριμένα κριτήρια υλοποίησης τους πχ ημέρα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο κάτω από τις συγκεκριμένες προυποθέσεις.

 

Ασφάλεια Gokart, πίστα καρτ, Θεσ/νίκη

H ασφάλεια είναι μία από τις βασικές προσδοκίες που έχουν οι πελάτες μας . Για την εταιρία μας είναι η θεμελιώδης απαίτηση που έχουμε από το προσωπικό μας και τον εξοπλισμό μας ωστε οι πελάτες μας να μείνουν απόλυτα ήρεμοι και ικανοποιημένοι .

Γι' αυτόν τον λόγο επιλέξαμε τα κορυφαία go kart sodi . H SODIKART , γαλλική εταιρία που κατασκευάζει go karts από το 1981 , έχει προμηθεύσει πάνω από 1000 πίστες σε όλο τον κόσμο με τα απαράμιλλης ποιότητας προιόντα της .

 Δείτε το video...

Τελευταία νέα - Εκδηλώσεις

Επικοινωνία

Πίστα Go Kart Center

Α' Είσοδος : 11ο χλμ Θεσ/νίκης - Γεωργικής Σχολής , ΙΚΕΑ , Εμπορικό Πάρκο FLORIDA 1

B' Eίσοδος : Χάλκης 48 , Πυλαία . τ.κ 55535   ('Οπισθεν Magic Park )

Τηλ : 2310467466
Facebook : GoKartCenter
twitter      :

 

Δείτε μας στον χάρτη

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα - Κυριακή: 08:00 - 24:00

Βρίσκεστε εδώ: Home Όροι χρήσης - επιστροφές