Η πίστα

Η πίστα Go Kart Center βρίσκεται στο εμπορικό πάρκο FLORIDA 1 στην περιοχή του IKEA  . Μπορείτε να έρθετε είτε από την επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης - Γεωργικής Σχολής - Περαίας και να μπείτε στο εμπορικό πάρκο είτε από το IKEA ή από την υπόγεια διάβαση  είτε από την Εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανίων και να στρίψετε από τον κόμβο του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos . Η πίστα Go Kart Center έχει μήκος 550 μέτρα και πλάτος από 6 εώς 8 μέτρα . Έχει 14 Κ , δηλαδή 14 στροφές από τις οποίες οι 9 είναι δεξιές και οι 5 αριστερές . Είναι πλήρως περιφραγμένη με λάστιχα για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια . Διαθέτει 6  πυλώνες με 14 προβολείς για να απολαμβάνετε και την νυχτερινή οδήγηση . Η στάση επισκεπτών βρίσκεται μποστά στα pits  , είναι κλιματιζόμενη και σας δίνει την δυνατότητα να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ένα αναψυκτικό ή ένα snak περιμένοντας την σειρά σας .

Ασφάλεια Gokart, πίστα καρτ, Θεσ/νίκη

H ασφάλεια είναι μία από τις βασικές προσδοκίες που έχουν οι πελάτες μας . Για την εταιρία μας είναι η θεμελιώδης απαίτηση που έχουμε από το προσωπικό μας και τον εξοπλισμό μας ωστε οι πελάτες μας να μείνουν απόλυτα ήρεμοι και ικανοποιημένοι .

Γι' αυτόν τον λόγο επιλέξαμε τα κορυφαία go kart sodi . H SODIKART , γαλλική εταιρία που κατασκευάζει go karts από το 1981 , έχει προμηθεύσει πάνω από 1000 πίστες σε όλο τον κόσμο με τα απαράμιλλης ποιότητας προιόντα της .

 Δείτε το video...

Τελευταία νέα - Εκδηλώσεις

Επικοινωνία

Πίστα Go Kart Center

Α' Είσοδος : 11ο χλμ Θεσ/νίκης - Γεωργικής Σχολής , ΙΚΕΑ , Εμπορικό Πάρκο FLORIDA 1

B' Eίσοδος : Χάλκης 48 , Πυλαία . τ.κ 55535   ('Οπισθεν Magic Park )

Τηλ : 2310467466
Facebook : GoKartCenter
twitter      :

 

Δείτε μας στον χάρτη

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα - Κυριακή: 08:00 - 24:00

Βρίσκεστε εδώ: Home Η πίστα