Πρωτάθλημα SWS

Ανακαλύψτε έναν νέο κόσμο με το Sodi World Series και νιώσετε την πραγματική συγκίνηση που νοιώθει ένας πιλότος go kart κατά την διάρκεια ενός αγώνα go kart, διασκεδάζοντας στην πίστα Go Kart Center !

Αν ψάχνετε για έντονη ψυχαγωγία, διασκέδαση και δόσεις αδρεναλίνης , το “SWS” φτιάχτηκε για σας!

Η ιδέα είναι απλή!

Μέσω ενός διεθνούς δικτύου 455 και πλέον πιστών Go Kart σε 98 χώρες σε όλο τον πλανήτη, το "SWS" προσφέρει σε πάνω από 62000 οδηγούς τη δυνατότητα να καθίσουν στο κάθισμα ενός go kart και να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις με ενοικιαζόμενα go kart σε όλη τη διάρκεια του έτους, ο καθένας με το δικό του ρυθμό!

Χωρίς καμία υποχρέωση , χωρίς πιεστικά χρονοδιαγράμματα , στην πίστα Go Kart Center ή και σε οποιαδήποτε από τις πιο συναρπαστικές πίστες σε όλο τον πλανήτη, μπορείτε να διασκεδάσετε μόνοι σας ή να συναγωνιστείτε με τους φίλους σας.

Οδηγήστε και κερδίστε πόντους μετά από κάθε αγώνα και βελτιώστε την κατάταξη σας στο πρωτάθλημα SWS .

Ελέγξτε καθημερινά την πρόοδο σας και την κατάταξή σας στην ιστοσελίδα Sodi World Series.

Δείτε τα πλήρη προσωπικα στατιστικά στοιχεία και συγκρίνετε τις επιδόσεις σας με τους φίλους σας η και με άλλους οδηγούς από όλο τον κόσμο!

Ανοικτό σε όλους, το SODI World Series είναι μια μεγάλη γιορτή του go karting, και στους καλύτερους από εσάς, θα δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσετε τις οδηγητικές ικανότητές σας απέναντι στους καλύτερους από όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια των τελικών του παγκοσμίου πρωταθλήματος Sodi World Finals!

Για να γίνετε και εσείς μέρος του Sodi World Series, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πραγματοποιήσετε την δωρεάν εγγραφή σας, να επιλέξτε την κατηγορία αγώνων που σας ταιριάζει και να κολλήσετε το πεντάλ του γκαζιού στο πάτωμα!

Μενού