Πάρτυ

● Στην πίστα Go Kart Center μπορείτε να οργανώσετε το πιο πρωτότυπο παιδικό πάρτυ γενεθλίων . Ο άρτιος εξοπλισμός μας σε συνδυασμό με το πρόθυμο και έμπειρο προσωπικό μας θα εξασφαλίσουν μία μοναδικά διασκεδαστική και επιμορφωτική εμπειρία για τους καλεσμένους σας και εσάς.

● Υπάρχει εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο φροντίζει για την ασφαλή οδήγηση και διασκέδαση των παιδιών στο go kart center .

● Για την ασφάλεια των οδηγών τα go kart που χρησιμοποιούμε έχουν ρυθμιζόμενο κάθισμα , ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος τιμόνι και ρυθμιζόμενα πεντάλ . Οι οδηγοί φοράνε υποχρεωτικά μπαλακλάβα , full face κράνος και κολάρο προστασίας του αυχένα . Όλα τα go karts έχουν ζώνη ασφαλείας και roll bar για έξτρα προστασία του αυχένα, και είναι εξοπλισμένα με δύο συστήματα ελέγχου της ταχύτητας τους. Το ένα σύστημα είναι αυτόματο, εντοπίζει τα go kart μέσα στην πίστα και ελαττώνει αυτόματα την ταχύτητα σε όλα τα go kart σε περίπτωση που κάποιο από αυτά κολλήσει . Το προσωπικό μας είναι εξοπλισμένο με δεύτερο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου της ταχύτητας του go kart από απόσταση ( remote controlled speed module ) που μπορεί να το λειτουργήσει χειροκίνητα . Τα παιδικά go karts μπορούν να τα οδηγήσουν παιδιά από 5 ετών έως 14 ετών με ελάχιστο ύψος το 1,2 m . Τα παιδιά άνω των 14 ετών μπορούν να οδηγήσουν τα go karts των ενηλίκων . Όλα τα παιδικά go karts είναι τα LR5 και των ενηλίκων είναι τα GT4 ή τα RT8 της γαλλικής εταιρείας SODI .

● Όλα τα go karts Sodi συμμορφώνονται με τις κανονιστικές διατάξεις της οδηγίας «Μηχανήματα» 2006/42 / ΕΚ και πληρούν τις απαιτήσεις των ακόλουθων εγγράφων αναφοράς:

● NFS52-002
● Με τους τεχνικούς κανόνες και τους κανόνες ασφαλείας της F.F.S.A. ( Γαλλική ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού ) για karting αναψυχής
● Με τις συστάσεις της CIK-FIA ( Παγκόσμια ομοσπονδία αυτοκινήτου – Διεθνής επιτροπή Karting ) για karting αναψυχής

● Στον χώρο μας υπάρχουν παιχνίδια με κερματοδέκτη με ξεχωριστή χρέωση και εξωτερικός χώρος με παιδική χαρά

● Υπάρχουν προσκλήσεις για τους καλεσμένους σας που μπορείτε να
παραλάβετε από τον χώρο μας.

● Διαθέτουμε χώρο για δωρεάν παρκινγκ .

● Υπάρχει καφετέρια όπου μπορείτε να προμηθευτείτε καφέδες όλων των ειδών ,αναψυκτικά , χυμούς , και ελαφριά οινοπνευματώδη για τους ενήλικους .Συνεργαζόμαστε με εταιρία catering και μπορούμε να σας προσφέρουμε έτοιμες λύσεις για το μενού σας ή μπορείτε να μας ζητήσετε να σας στείλουμε προσφορά εφόσον επιθυμείτε μια πιο εξατομικευμένη πρόταση Προτεινόμενο πρόγραμμα Πάρτι ( με 1 ή 2 εισιτήρια για κάθε παιδί )

1) Χωρίζονται τα παιδιά σε ομάδες ( οδηγούν 5 έως 10 παιδιά σε κάθε ομάδα )
2) Παρακολουθούν ένα βίντεο διάρκειας 4 λεπτών για τους κανόνες ασφαλείας και έπειτα ακολουθεί η προετοιμασία τους για την οδήγηση ( περίπου 10 λεπτά )
3) Τα παιδιά μπαίνουν για πρώτη φορά στα go karts ( 10 λεπτά κάθε ομάδα )
4) Ώρα φαγητού
5) Τα παιδιά μπαίνουν για δεύτερη φορά στα go karts εφόσον επιλέξετε την αγορά και δεύτερου εισιτηρίου
6) Ώρα γλυκού – τούρτας

Σας παραθέτουμε τις παροχές μας και τις προτάσεις μας :
Τιμοκατάλογος Go Kart

1. Από 10 και πάνω παιδιά : Η χρέωση για το μονοθέσιο go kart είναι 15 € για το ένα εισιτήριο από Δευτέρα ως Παρασκευή εκτός εορτών και Αργιών και 21€ τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες . Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται

 • Εισιτήριο για 10 λεπτά οδήγησης
 • Μπαλακλάβα
 • Τοστ ή Hot dog
 • Χυμός Viva ή Νέκταρ ή αναψυκτικό

2. Η χρέωση για το διθέσιο Go Kart είναι 18 € για το ένα εισιτήριο . Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται

 • Εισιτήριο για 10 λεπτά οδήγησης
 • Μπαλακλάβα για οδηγό και συνοδηγό
 • Τοστ ή Hot dog για το παιδί
 • Χυμός Viva ή Νέκταρ ή αναψυκτικό για το παιδί

3. Για τους ενήλικους προσφέρεται οικογενειακή πίτσα ανά 4 άτομα με κόστος 10€ η πίτσα .

 • Διάρκεια πάρτι 2 – 2:30 ώρες
 • Διαθέσιμες ώρες έναρξης για Σαββατοκύριακο 11:30 και 15:00
 • Διαθέσιμες ώρες έναρξης για καθημερινή :12:00 και 17:00

Παρατηρήσεις

 1. Το ποσό της προκαταβολής είναι 50 € και δεν επιστρέφεται σε περίπτωση που γίνει ακύρωση δίχως προειδοποίηση μίας εβδομάδας
 2. Χρειαζόμαστε αναλυτικά επίθετο , όνομα και ημερομηνία γέννησης του κάθε παιδιού και ονοματεπώνυμο , ημερομηνία γέννησης , κινητό τηλέφωνο και email ενός κηδεμόνα ώστε να έχουμε την γονική συναίνεση για την οδήγηση των go karts . Τα στοιχεία των παιδιών τα χρειαζόμαστε τουλάχιστον 2 ημέρες πριν το πάρτι .
 3. Η οδήγηση go kart κάθε φορά διαρκεί 10 λεπτά
 4. Η επιχείρηση σε ώρα πάρτι εξυπηρετεί τους υπόλοιπους πελάτες της σε διαλείμματα των 15 λεπτών . Αφού θα βγει η πρώτη ομάδα οδηγών του πάρτι ,μπαίνουν πελάτες με παιδικά go kart για δέκα λεπτά , ενήλικες με go kart ενηλίκων για δέκα λεπτά ( σε περίπτωση που υπάρχουν πελάτες σε αναμονή ) και μετά μπαίνει η δεύτερη ομάδα των παιδιών του πάρτι και ούτω καθεξής.
 5. Τα παιδικά εισιτήρια είναι για τα go kart των 160 cc.
 6. Τα εισιτήρια ενηλίκων είναι για τα go kart των 200 cc
 7. Το διθέσιο go kart μπορεί να το οδηγήσει αποκλειστικά και μόνο ενήλικος με επιβάτη είτε ενήλικο , είτε παιδί.
 8. Υπάρχουν ταμπελάκια κράτησης στα διαθέσιμα τραπέζια
 9. Ο χώρος είναι διαθέσιμος 30’ πριν την έναρξη του πάρτι
 10. Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ,
ΓΙΑ COVID19 ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ .

 • Για την οδήγηση είναι υποχρεωτική η εγγραφή κάθε οδηγού.
 • Τα στοιχεία που χρειάζονται για την εγγραφή ενός οδηγού είναι ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης τηλέφωνο και email κηδεμόνα εφόσον ο οδηγός είναι κάτω από 16 ετών και ονοματεπώνυμο , ημερομηνία γέννησης, email και τηλέφωνο του κηδεμόνα στα στοιχεία του ανηλίκου ώστε να μπορεί να ειδοποιηθεί σε περίπτωση κρούσματος covid 19 .
 • Η χρήση μπαλακλάβας είναι υποχρεωτική από το νόμο 32009 με βάση το ΦΕΚ 20531, φύλλο 1988/23-5-2020 .
 • Η χρήση κράνους και κολλάρου ασφαλείας όπως και ζώνης ασφαλείας είναι υποχρεωτική για όλους τους οδηγούς ανεξαρτήτως ηλικίας.
 • Είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση του βίντεο με τους κανόνες ασφαλείας από όλους τους οδηγούς
 • Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα μειώσει την ταχύτητα οδηγού ή και να αποβάλλει οδηγό από την πίστα εφόσον κρίνει πως ο συγκεκριμένος οδηγός οδηγεί επιθετικά και επικίνδυνα
 • Είναι υποχρεωτική η προσέλευση των οδηγών 30 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα οδήγησης για την καλύτερη τους εξυπηρέτηση . Οπότε καλό θα είναι να ενημερώνετε τους καλεσμένους σας πως σε περίπτωση καθυστερημένης προσέλευσης υπάρχει πιθανότητα να μην μπορέσουν να οδηγήσουν.
 • Τα κράνη απολυμαίνονται με χρήση ακτινοβολίας UVC 254 μετά από κάθε σκέλος και χρήση.
 • Υπάρχουν αντισηπτικά σε κάθε τραπέζι για χρήση από τους πελάτες και όλοι οι χώροι απολυμαίνονται τακτικά .
 • Σε όλους τους χώρους της επιχείρησης απαγορεύεται το κάπνισμα καθώς θεωρείται χώρος αθλητικής δραστηριότητας και συνάθροισης παιδιών. Υπάρχει χώρος πίσω από την επιχείρηση όπου οι καλεσμένοι σας μπορούν να καπνίσουν.

Online αγορές

Αγοραστε online τα εισητήρια σας μέσα απο το σύστημα μας και κερδίστε χρόνο και χρήματα.
Πληρώστε με paypal ή πιστωτική κάρτα και άμεσα θα σας έρθουν τα εισητήρια στο email σας

Μενού