Ασφάλεια

H ασφάλεια είναι μία από τις βασικές προσδοκίες που έχουν οι πελάτες μας . Για την εταιρία μας είναι η θεμελιώδης απαίτηση που έχουμε από το προσωπικό μας και τον εξοπλισμό μας ωστε οι πελάτες μας να μείνουν απόλυτα ήρεμοι και ικανοποιημένοι .

Γι' αυτόν τον λόγο επιλέξαμε τα κορυφαία go kart sodi . H SODIKART , γαλλική εταιρία που κατασκευάζει go karts από το 1981 , έχει προμηθεύσει πάνω από 1000 πίστες σε όλο τον κόσμο με τα απαράμιλλης ποιότητας προιόντα της.

Η SODIKART εργάζεται συνεχώς για να βελτιώσει την ποιότητα των προιόντων της και είναι ο πρώτος κατασκευαστής go kart στον κόσμο που έχει επενδύσει, ακολουθώντας το παράδειγμα των μεγάλων κατασκευαστών αυτοκινήτων, στην έρευνα και μελέτη μέσω crash-tests σε συνεργασία με οργανισμούς όπως το UTAC (Union Technique de l’Automobile du motocycle et du Cycle ).

Στους πελάτες μας χορηγούμε προστατευτικό μαλλιών για λόγους υγιεινής , κράνος και προστατευτικό αυχένα. Τα παιδικά go kart SODI LR4 διαθέτουν ρυθμιζόμενο κάθισμα τύπου bucket, ρυθμιζόμενα πεντάλ, και ρυθμιζόμενο ύψος τιμονιού , προσκέφαλα roll bar και ζώνες ασφαλείας, πετυχαίνοντας έτσι ολοκληρωτική εργονομία για μια ιδανική θέση οδήγησης σε ένα εντυπωσιακό kart.

Τα SODI LR4 & SODI LR5 έχουν υιοθετηθεί από τα περισσότερα πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής παγκοσμίως για να κάνουν οι μικροί πιλότοι τα πρώτα τους βήματα στις σχολές αγωνιστικής οδήγησης. Στην πίστα μας πηγαίνοντας την ασφάλεια ένα βήμα παραπέρα , εγκαταστήσαμε σύστημα τηλεμετρίας με το οποίο μπόρουμε να ρυθμίσουμε την ισχύ με την οποία λειτουργεί ο κινητήρας στο 100% , στο 75% , στο 50% , στο 25% ή και να το σβήσουμε εξ αποστάσεως.

SODI GOKART LR4 - LR5 ... Ένα μοναδικό πρότυπο ...

Online αγορές

Αγοραστε online τα εισητήρια σας μέσα απο το σύστημα μας και κερδίστε χρόνο και χρήματα.
Πληρώστε με paypal ή πιστωτική κάρτα και άμεσα θα σας έρθουν τα εισητήρια στο email σας

Μενού